HEALING

MED KORT CLAIRVOYANT READING

(70 MIN.)


Vi starter med en samtale om, hvad du søger hjælp til. Det kan både være fysiske og psykiske ubalancer. Herefter stiller jeg ind på dig clairvoyant, og fortæller dig hvad jeg mærker hos dig, og kan hente ned af beskeder omkring dine problematikker. Jeg går ofte ind og kigger på din tidslinje for at se hvornår evnentuelle blokeringer og traumer er sket i dit liv. 


Du ligger på en briks under selve halingen, og jeg lægger mine hænder på dig, og holder dem over dig, imens jeg bruger mine clairvoyante evner til at sanse dig. Jeg følger intuitivt de områder jeg bliver ledt til, og de chakras som problematikken knytter sig sig.


Healing styrker dig til, at kunne mærke dig selv og dine behov bedre. Den kan hjælpe med at balancere dit energisystem, løsne op for blokeringer, og dæmpe angst og uro. Den kan hjælpe dig til, at slippe negative og usunde handlingsmønstre. Jeg har også klienter der kun kommer med fysiske ting, som fx ondt i skulderen, tennis albue m.m Som ofte oplever at smerten mindskes eller forsvinder. 

Behandlingen kan mindske stress og hjælpe med afspænding, så kroppens selvhelbredende evner bliver støttet.


Sessionen afsluttes med feedback fra dig, og jeg deler, hvad jeg har modtaget af yderligere information og beskeder om dig under healingen. 

Jeg havde en virkelig skøn og behagelig healing og clairvoyant samtale hos Camilla. Camilla er meget nærværende og blid i sin formidling af clairvoyante beskeder. Hun giver omsorgsfuld guidance og hendes healing kunne jeg tydeligt mærke igennem hele kroppen.

//Stine

FJERNHEALING

(60 MIN.)


Fjernhealing er en kraftfuld metode, hvor helbredende energi sendes til dig, uanset hvor du befinder dig. En fjernhealingssession varer en time og inkluderer følgende trin:

  1. Indledende telefonisk samtale  (15 minutter): Vi starter med en samtale, hvor vi diskuterer dine behov og ønsker for healingen. Jeg stiller ind clairvoyant på dig.
  2. Fjernhealing (30 minutter): Jeg sender helbredende energi til dig, mens du ligger eller sidder afslappet i dit eget hjem.
  3. Afsluttende Feedback (15 minutter): Vi afslutter med en opfølgende samtale, hvor vi deler oplevelser og indsigter fra sessionen.REIKI HEALING

(70 MIN..)

Ro  ·  Balance  ·  Afspænding  ·  Livsenergi   ·  Overskud  ·  Klarhed


Reiki er en healingsform, der bygger på tanken om en universel livsenergi, der er tilstede i alt. Healeren kanaliserer universel livsenergi over i klienten ved at lægge sine hænder på kroppen i bestemte positioner. Det skal bidrage til, at aktivere klientens selvhelbredende kræfter, og finde kroppens ubalancer og genoprette dem.

 

En healing starter med en samtale om, hvad du søger hjælp til. Det kan både være fysiske og psykiske ubalancer. Du ligger på en briks under selve sessionen, mens jeg bruger mine clairvoyante evner til at sanse dig. Jeg følger intuitivt de områder jeg bliver ledt til. Healing afsluttes med en feedback samtale.


Reiki healing styrker dig til, at kunne mærke dig selv og dine behov bedre. Den kan hjælpe med at balancere dit energisystem, løsne op for blokeringer, og dæmpe angst og uro. Den kan hjælpe dig til, at slippe negative og usunde handlingsmønstre.


Behandlingen kan mindske stress og hjælpe med afspænding, så kroppens selvhelbredende evner bliver støttet.

Nogle gange er ord for meget. For meget for et overbelastet nervesystem og sind. Når jeg sidder med klienter oplever jeg tit, at gamle overbevisninger og blokeringer ikke kun kan ændres ved hjælp ord. Indsigten til forandring skal mærkes på celleplan, før du forstår, mærker skiftet, og finder troen på at forandring er muligt. Det er her healing kan noget særligt. Det handler og ro, og det handler om nærvær. 

''Don't get lost in your pain, know that one day your pain will become your cure''

-Rumi