1:1 CLAIRVOYANCE (60 MIN.)


En session starter med, at jeg stiller ind på dig, for at fortælle om dig, og hvad der fylder i dit liv nu og her. Jeg spejler de områder i dig, der trænger til at blive belyst. Ofte vil din fortid og fremtid også blive berørt, i forhold til de temaer der fylder i dig. Fortiden peger på uhensigtsmæssige mønstre og blokeringer, der er opstået, og vi ser på hvordan de kan opløses og afhjælpes. Jeg kigger også på dine potentialer, og på din sjæls essens og  inderste kerne, og det helt særlige som netop du kommer med, for at støtte dig i at stå endnu stærkere i dit autentiske selv og i dit lys.


En session er med til at skabe indsigt, større ro og balance, til at hjælpe dig videre i din personlige udvikling. Du får inspiration og værktøjer med, som viser dig nye handlemuligheder i forhold til det du står overfor.


Alle typer problemstillinger kan tages op, både stort og småt. Det kan være dårligt selvværd, helbred, psyke, kærlighed, relationer eller job. Alt er velkomment. 

1:1 CLAIRVOYANCE MED HEALING (90 MIN.)


Denne session til dig der ønsker en  clairvoyance session, som beskrevet oven for, men også ønsker healing i forlængelse af samtalen, for komme mere i dybden med blokeringer eller fordi du ønsker hjælp til at finde en større ro, fx hvis du har et stresset nervesystem.


 ONLINE CLAIRVOYANCE (60 MIN.)


Mine online sessioner forgår over Zoom, og foregår som hvis vi sad i samme rum. Dagen inden vores session sender jeg en Zoom invitation til din mail, jeg foreslår du logger på i god tiden inden sessionen går i gang. Sessionen foregår ellers som beskrevet oven for.
TELEFON CLAIRVOYANCE (50 MIN.)


Telefon clairvoyance foregår ved at jeg ringer dig op. Sørg for at sidde et stille og uforstyrret sted, så du får mest muligt ud af sessionen. ''Jeg har prøvet alverdens clairvoyante, men du er en af de aller skarpeste. Dit levede liv i både spirituelle kredse og udenfor gør, at din forståelse for mig (og sikkert også andre) er ekstremt stor. Derfor kommer jeg igen og jeg vil også anbefale dig til andre''.

// Lisa

 ''Jeg blev mødt med varme, tryghed og ro til min clairvoyance session med Camilla . Camilla er meget lyttende og fuldt tilstede. Jeg følte mig både set og hørt, og meget velkommen i hendes varme selskab. Camilla gjorde alt for, at jeg gik fra sessionen med både en oplevelse og læring, men også noget jeg kunne arbejde videre med selv. Hendes åbenhed gør, at man kan være sig selv, og åbne op for sine traumer og sårbarhed. Man føler sig virkelig velkommen i hendes selskab, og jeg vil helt sikkert komme igen. Tak for dig''. 

// Ceren


''Camilla er fantastisk dygtig, empatisk og omsorgsfuld. Hun rammer virkelig spot on og formår at se sammenhænge og årsager helt utroligt tydeligt, hun kæder livsbegivenheder og mønstre sammen og får formidlet budskaber med kærlighed, så man føler sig set og hjulpet. Hun skabte en utrolig klarhed over mit liv, mit formål og gav mig helt konkrete råd til jeg kan gøre fremadrettet. Jeg har aldrig oplevet en clairvoyant som er så præcis, grundig og dygtig. Jeg er simpelthen så taknemmelig for de gode råd hun har givet mig som jeg nu forsøger at efterleve''.

//Julie